Yine Ceza Yedik ! Giresunspor'un üzerine kabus gibi çöktünüz yeter artık ! Yine Ceza Yedik ! Giresunspor'un üzerine kabus gibi çöktünüz yeter artık !

Giresun Belediyesi Nikah Memurluğu tarafından 2022 yılı içerisinde Türk vatandaşı ve yabancı ülke uyruklular olmak üzere toplam 794 çiftin nikahı kıyıldı. 

Mutlu bir yuva kurmak için nikah memurluğuna gerekli evrakları teslim eden çiftlerin işlemleri kısa süre içerisinde tamamlanarak nikahları kıyılıyor. Ayrıca farklı illerden izin belgesi ile belediyeye müracaat eden çiftlerin nikah akitleri de yapılıyor. Nikahlar çiftlerin isteklerine göre Belediye Nikah Dairesi’nde veya düğün salonlarında gerçekleştiriliyor.

Nikah Memurluğu tarafından 2022 yılı içerisinde kıyılan 794 nikah işleminin aylık dağılım ise şu şekilde oldu: Ocak 27, Şubat 45, Mart 51, Nisan 44, Mayıs 73, Haziran 102, Temmuz 112, Ağustos 90, Eylül 96, Ekim 82, Kasım 57, Aralık 15.

1 (27)-1

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, tüm çiftlere mutlu ve huzurlu bir evlilik hayatı dilerken, “Ferah bir ortamda vatandaşlarımıza hizmet veren Nikah Memurluğumuz nikah işlemleri için başvuran çiftlerin gerekli evrakları teslim etmelerinin ardından kısa süre içerisinde nikah işlemlerini gerçekleştiriyor. Davet edildiğimiz tüm nikah, düğün gibi programlara katılıp vatandaşlarımızın en mutlu günlerinde yanlarında olmaya çalışıyoruz. Dünya evine giren tüm çiftlerimize mutlu ve huzurlu bir evlilik hayatı diliyorum.” ifadelerini kullandı.