Giresun Belediyesi, 2022 yılında da hizmet atağını sürdürerek, verimli bir dönem geçirdi ve çalışma planında yer alan bölgeleri hizmet ağıyla ördü.  

Tokat ve Yozgat'ta Deprem Nedeniyle Eğitime Ara Tokat ve Yozgat'ta Deprem Nedeniyle Eğitime Ara

Her alanda yaptığı örnek çalışmalarla gönüllerde taht kuran Giresun Belediyesi, Fen İşleri bünyesinde başarılı çalışmalara imza atarak sorunlu bölgelerde yoğun bir çalışma dönemi geçirdi.

Şehir genelinde cadde ve sokakları ilmek ilmek ören ve konforlu, modern bir yaşam sunmayı hedefleyen Giresun Belediyesi geride bırakılan 12 aylık süreçte girmediği cadde ve sokak bırakmadı.

ÜSTYAPI (2)

Şehrin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik olarak Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri şehrin muhtelif alanlarında gerçekleştirilen üstyapı çalışmalarında 32 bin ton (39 km) asfalt serdi. 2 bin 600 metre imar yolu açıldı. 2 bin metreküp taş duvar çalışması yapıldı. 5 bin 500 metreküp betonlama ve beton yol çalışması, bin 100 metre betonarme istinat duvarı yapıldı. 2 bin metre ferforje montajı, Bin 200 metre lento çalışması gerçekleşti. 54 bin metrekare ise parke yol ve kaldırım çalışması uygulandı. 

ŞENLİKOĞLU; “GECE GÜNDÜZ GİRESUN İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM”

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, altyapısı tamamlanan bölgelerde üstyapı çalışmaları başlattıklarını belirterek: “Giresun’umuzun güzelliği gün geçtikçe artıyor. Şehrimizin güzelliğine güzellik katmaya, taş üstüne taş koymaya devam edeceğiz. Bizlere inanan, güvenen tüm vatandaşlarımıza canı gönülden teşekkürlerimi iletiyorum. Giresun’umuz için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.