Belediye Kültür ve Fuar Merkezinde düzenlenen törende yerel sanatçı Hüseyin Bıçak ve ses sanatçısı Onur Şan sahne alarak salonu dolduran sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşattılar. Gençler söylenen türkülerle coşup, gece boyunca doyasıya eğlenirken, böyle bir organizasyondan dolayı Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ve ekibine teşekkür ettiler.

1-45

Bulancak Sanat Tiyatrosu, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nü 'Açık Denizde' Oyunu ile Kutluyor Bulancak Sanat Tiyatrosu, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nü 'Açık Denizde' Oyunu ile Kutluyor

Gecede, Belediye Başkan Yardımcısı Osman Öden tarafından Hüseyin Bıçak’a plaket takdim edilirken, yine Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahman Demirel tarafından da Onur Şan’a içerisinde fındık ürünleri bulunan hediye sepeti verildi.

Gecede ayrıca, Aksu Festivali programında uygulanan ve Giresun’dan Ada’ya konulu çalışılan resimlerin yer aldığı tablolarda sergilendi. Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ise Ankara’da bulunmasından dolayı programa katılamadı ve Şenlikoğlu’nun video mesajı paylaşıldı.

Başkan Şenlikoğlu video mesajında şunları kaydetti:

“2022-2023 Kültür ve Sanat Sezonu açılışında sizlerle bir arada olmak istedim ancak başka programlar nedeniyle aranızda bulunamıyorum. Sizlerin de bildiği üzere göreve geldiğimiz günden bugüne şehrimizin fiziksel eksikliklerini giderirken kültür ve sanatta da daha önce hiç yapılmayan faaliyetleri şehrimize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu çalışmalarımıza sizlerin teveccühü bizleri ayrıca mutlu etmektedir.

Kültür Sanat faaliyetlerimiz sadece Giresun ile sınırlı kalmayarak bölgemize ve ulusal arenada da yoğun ilgi alaka görmekte olduğunu hepimiz görmekteyiz. Yaptığımız çalışmalarla ilgili faaliyetleri video gösteriminde çalışma arkadaşlarımız sizinle paylaşacaklar. Bu şehir hepimizin, burası bizim şehrimiz, bu şehir en değerlimiz ve biliyoruz ki Yaptıklarımız Giresun’a değer. Başta değerli sanatçımız Hüseyin Bıçak olmak üzere, şehrimize keyifli bir sanat akşamı yaşatacak sanatçı Onur Şan ile tüm yerel ve ulusal sanatçılarımızın Kültür Sanat Sezonunun hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

4-21